Tekstvak: 	
	Nicolasen Installatiebedrijf

	Al meer dan 50 jaar ouderwets goede service

                             

     Remeha verwarmingstoestellen

Tekstvak:

Ververt 11-66

6605 AD  Wijchen

Telefoon:   024 355 09 67

                  06 - 53862309

Fax:           024 - 356 75 57

Remeha werkt met de aanduiding HR. Dat betekent “Hoog Rendement”. De waarde daarachter wordt uitgedrukt in een getal. Dat getal staat voor de hoeveelheid warmte die de ketel kan leveren voor de verwarming. Hoe hoger het getal, hoe meer warmte de ketel kan leveren. Wij adviseren u de beste ketel voor uw object. Te weinig capaciteit betekent dat u uw object niet voldoende warm krijgt, te veel capaciteit is echter ook niet goed. Wij geven maatadvies.

 

Vervolgens wordt de CW-waarde aangegeven. Dat staat voor de hoeveelheid warm water dat de ketel levert. U kunt zich voorstellen dat een object met meerdere tapplaatsen een hogere CW-waarde eist. Bijvoorbeeld een keuken en een douche die gelijktijdig een warm water-vraag hebben, vereist een andere ketel, dan een woning met twee badkamers, waarbij er bijvoorbeeld ook een bad is geïnstalleerd.

 

Daarnaast heeft Remeha nog een aantal toestellen in zowel de Avanta als in de Calenta klasse, die zijn uitgevoerd met I-sense. Dat betekent dat u op uw kamerthermostaat kunt aflezen wat de toestand is van uw ketel. (bijv. te weinig water of te weinig onderhoud etc).

Remeha Calenta

De meest doordachte cv-ketel ooit van Remeha. Een hypermoderne HR-wandketel, die zowel in combi- als in solo-uitvoering kan worden geleverd (resp. mét en zonder warmwater-voorziening). Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel hand in hand, voor onbezorgde warmte en warm water. Een absolute kwaliteitsketel, die weinig onderhoud nodig heeft. De Calenta bestaat in HR 28 en HR 40, met een warmwatercapaciteit van CW 4, 5 of zelfs CW 6.

Vraag naar onze prijzen en wij maken een passende offerte

· (download folder Calenta)

Remeha Avanta HR

Wie de compacte, lichtgewicht Avanta ziet, kan zich nauwelijks voorstellen dat hij een enorme kracht in zich heeft. De Avanta heeft echter een groot vermogensbereik en levert een luxueuze hoeveelheid warm tapwater waar u maar wilt. Bovendien is deze kleinste Remeha uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal. Deze serie heeft ook ketels die in uw keukenkastje kunnen worden geplaatst. De Avanta is er in de klassen HR-24C, 28C en 35C, de warmwatercapaciteit in CW 3 t/m CW 5.

Vraag naar onze prijzen en wij maken een passende offerte

 

Tekstvak: