Tekstvak: 	
	Nicolasen Installatiebedrijf

	Al meer dan 50 jaar ouderwets goede service

                             

     Bosch verwarmingstoestellen

Tekstvak:

Ververt 11-66

6605 AD  Wijchen

Telefoon:   024 355 09 67

                  06 - 53862309

Fax:           024 - 356 75 57

Bosch gebruikt zowel de aanduiding HR als HRC. Beide afkortingen betekenen dat u te maken heeft met een “Hoog Rendement ketel”. De waarde daarachter wordt uitgedrukt in een getal. Dat getal staat voor de hoeveelheid warmte die de ketel kan leveren voor de verwarming. Hoe hoger het getal, hoe meer warmte de ketel kan leveren. Wij adviseren u de beste ketel voor uw object. Te weinig capaciteit betekent dat u uw object niet voldoende warm krijgt, te veel capaciteit is echter ook niet goed. Wij geven maatadvies.

 

Vervolgens wordt de CW-waarde aangegeven. Dat staat voor de hoeveelheid warm water dat de ketel levert. U kunt zich voorstellen dat een object met meerdere tapplaatsen een hogere CW-waarde eist. Bijvoorbeeld een keuken en een douche die gelijktijdig een warm water-vraag hebben, vereist een andere ketel, dan een woning met twee badkamers, waarbij er bijvoorbeeld ook een bad is geďnstalleerd.

 

Bosch heeft diverse typen verwarmingsketels, zelfs ketels die op de grond staan. Hieronder geven wij informatie over een drietal modellen. Wilt u meer informatie over andere typen of over de staande ketel, neem dan contact met ons op.

Bosch Condens

De Bosch Condens 3000W combiketel biedt betrouwbare kwaliteit voor de basisbehoefte van verwarming en warm water in zowel de CW-klasse 3 als 4. Is is een Bosch Condens in HRC 23 en HRC 27.

(download folder Condens)

Bosch Compact

De Bosch Compact is er in een 24 kW en een 28 kW uitvoering. Zeer klein en licht met een gewicht van 23 kg en een afmeting van 55x35x28 cm (hxbxd). De warmwater klasse gaat van
CW 3 tot en met CW 5.

(download folder Compact)

Tekstvak:

 

Bosch Combi

Bosch HR/2 met gerestylde mantel. Uitgevoerd met de vertrouwde wisselaar van Bosch, de modulerende pomp en natuurlijk de Heatronic 3 (het slimme regel- en besturingssysteem van Bosch). De serie bestaat uit 4 combitoestellen en 3 solotoestellen.

De combi-toestellen zijn leverbaar in HRC-24, 30, 35 en 42, lopend van CW 3 naar CW 5.