Tekstvak: 	
	Nicolasen Installatiebedrijf

	Al meer dan 50 jaar ouderwets goede service

                             

Nefit verwarmingstoestellen

Tekstvak:

Ververt 11-66

6605 AD  Wijchen

Telefoon:   024 355 09 67

                  06 - 53862309

Fax:           024 - 356 75 57

De Nefit werkt met de aanduiding “HRC”, gevolgd door een getal. Dat getal geeft het aantal kilowatts aan dat een ketel aan warmte kan leveren ten behoeve van de verwarming van uw object. Wij berekenen voor u welke ketel het best wij u past, rekening houdend met uw woonwensen en de grootte van uw woning of ander pand.

 

Vervolgens wordt de CW-waarde aangegeven. Dat staat voor de hoeveelheid warm water dat de ketel levert. U kunt zich voorstellen dat een object met meerdere tapplaatsen een hogere CW-waarde eist. Bijvoorbeeld een keuken en een douche die gelijktijdig een warm water vraag hebben, vereist een andere ketel, dan een woning met twee badkamers, waarbij er bijvoorbeeld ook een bad is geïnstalleerd.

 

Als u contact met ons opneemt, dan komen wij voor een vrijblijvend advies. Wij geven dan aan wat de beste ketel is die bij uw woonwensen en situatie past. Wij kunnen dan, naast kopen, bijvoorbeeld ook de voordelen van huren bespreken.

Nefit HRC Proline serie

Klein, slim en extra zuinig comfort.


De nieuwe Nefit ProLine is de kleinste en slimste HR-combiketel met indrukwekkende prestaties. Maximale energiebesparing met het betrouwbare comfort van Nefit. Er zijn meerdere ProLine-toestellen met verschillende comfortklassen. Lees meer>

 

 

 

Vraag ons naar de prijzen en wij maken een passende offerte

 

 

Nefit HRC Topline Aquapower serie

Ultiem warmwatercomfort

 

Met de TopLine AquaPower kiest u voor de top in hoog-rendement combiketels, als het gaat om ultiem warmwatercomfort. Direct, veel en eindeloos warm water, voor een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid.  

Uiteraard zorgt de TopLine AquaPower ook voor comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Er zijn vier AquaPower-toestellen met drie verschillende vermogens.

Alle Nefit TopLine-combiketels zijn te combineren zijn met een milieuvriendelijke zonneboiler. Hiermee kiest u voor nog zuiniger én duurzaam warmwatercomfort.
Lees meer>

 

Vraag ons naar de prijzen en wij maken een passende offerte

Tekstvak:

Nefit HRC Baseline serie

De degelijke Nefit BaseLine HR-ketel biedt alles wat nodig is voor een gunstig kostenplaatje én tevreden gebruikers. De BaseLine is snel en eenvoudig te installeren, ook op de plaats van de oude cv-ketel. Hij voldoet probleemloos aan alle eigentijdse wensen: energiebesparing, behaaglijk gelijkmatige warmte en royaal warm water. Dé oplossing wanneer naast zekerheid ook de prijs telt. Lees meer>

 

Vraag ons naar de prijzen en wij maken een passende offerte